Skip to main content

Mooi nieuws! Als onderdeel van de wens om hun impact te verbreden en hun aanhoudende inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft Inspiratiebureau Struijk en Kemper besloten om 10% van hun winst te doneren aan onze projecten. 

Beiden geloven we er sterk in dat onderwijs de sleutel is tot verandering en vooruitgang, en dankzij deze mooie bijdrage kunnen we nog meer doen om gelijke kansen te bieden aan iedereen in Kenia; man of vrouw, jong of oud. Door deze mooie samenwerking zijn wij in staat om onze projecten voort te zetten en op deze manier samen nog grotere stappen te zetten en meer impact te maken. 

Naast de donatie zijn we samen met Struijk & Kemper ook bezig aan een aantal mooie gemeenschappelijke projecten, zoals een inspiratiereis voor schoolleiders naar Kenia! 

De keuze van Struijk en Kemper voor A Smile From Kenya is gebaseerd op gedeelde waarden en doelen, op onze persoonlijke en directe aanpak en door het feit dat 100% van het geld dat we ontvangen direct wordt ingezet voor educatie en de strijd voor gelijkheid. 

Struijk & Kemper is een trainingsbureau met de missie om schoolteams en schooldirecteuren te helpen met het bouwen van een cultuur van veiligheid en vertrouwen, zodat iedereen met plezier naar school gaat. Afgelopen jaren hebben ze tientallen scholen en schooldirecteuren in Nederland mogen coachen en begeleiden. Het verlangen om deze impact te verbreden groeide en toen Laura en Josefien in aanraking kwamen met A Smile From Kenya voelde het als de juiste match. Op deze manier kan Struijk & Kemper er met ons voor zorgen dat in Kenia steeds meer kinderen en leerkrachten met plezier naar school gaan.

We willen Struijk & Kemper enorm bedanken voor hun toewijding aan onze missie en voor hun vertrouwen in ons werk. Samen gaan we verder met het bouwen aan een betere toekomst voor de gemeenschappen waarin wij actief zijn. 

Ook meehelpen?

Hoewel we ontzettend dankbaar zijn voor de samenwerking met Inspiratiebureau Struijk en Kemper, hebben we meer partners nodig om ons werk in Kenia voort te kunnen zetten en uit te kunnen breiden. Partners die zich bewust zijn van de positieve impact die hun steun kan hebben en die begrijpen dat elke bijdrage, hoe klein deze ook lijkt, een groot verschil kan maken. Samen kunnen we blijvende verandering teweegbrengen en de kansen vergroten voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Met jouw bijdrage zorgen we er met elkaar voor dat kinderen toegang hebben tot goed onderwijs, lichten we kinderen voor over belangrijke thema’s in hun seksuele ontwikkeling, waarmee we bijdragen aan het voorkomen van tienerzwangerschappen, bieden we steun aan jonge moeders en hun kinderen en helpen we vrouwen om extra inkomsten te genereren voor hun families. 

Laten we samen de wereld een beetje mooier maken, one smile at a time.

Samenwerken? Mail naar info@asmilefromkenya.com