Skip to main content

BESTUUR

Jet Schenk is de oprichter van A Smile From Kenya. Al 13 jaar is zij elk jaar een aantal maanden in Kenia en werkt dus ook al jaren heel nauw samen met haar goede vriendin Esther Nyanje; het hoofd van alle projecten in Kenia. Jet is de voorzitter van de stichting.

Simone van der Vlist is marketing strateeg en creative director voor duurzame merken. Binnen A Smile From Kenya is zij verantwoordelijk voor de communicatie en duurzame ontwikkeling. Daarnaast is ze vice-voorzitter.

Joanne van der Vlist is projectcoördinator bij VluchtingenWerk en studeerde Humanitarian Action and Conflict. Voor A Smile From Kenya is zij programmamanager en richt zich voornamelijk op mensenrechten en educatie.

Boaz Struik is accountant en werkzaam bij Qconcepts. Binnen de stichting is hij verantwoordelijk voor, hoe kan het ook anders; de financiën. Als penningmeester zorgt hij dat al het geld op de juiste plek terecht komt.

Scato Trip is advocaat-belastingdeskundige in opleiding, met bestuurlijke ervaring in de aannemerij. Binnen de stichting is hij secretaris.