Skip to main content

Geven vanuit liefde, dat is toch de mooiste manier van geven die er bestaat? En het kan nu met een dubbele klap: geef ons prachtig vormgegeven boek (over het échte, ongecensureerde leven in Kenia met prachtige beelden en indrukwekkende verhalen) cadeau aan een dierbare en ondersteun daarmee meteen onze projecten! Hoe mooi is dat?

Het boek Out of Love neemt je mee op reis door Kenia. Het land waar Jet, met heel veel liefde, al tien jaar lang komt en waar Rachel en Simone haar de afgelopen twee jaren naartoe vergezelden. Met z’n drieën hadden ze één doel voor ogen; anderen laten kennismaken met de mensen, de landschappen, de kleuren en zelfs de geuren van deze bijzondere plek op aarde. Daarnaast waan je je bijna meteen in het land wanneer je het boek vasthoudt; de omslag voelt als de warme rode aarde en de open binding weerspiegelt de puurheid van het land. De auteurs beschrijven hun ervaringen tijdens het reizen, geven het straatbeeld weer met intrigerende foto’s en uiten hun gevoel bij het land in schilderingen. Je kunt Kenia zelfs ruiken en proeven door de lokale recepten die in het boek zijn opgenomen.

Achterkant: Het land van de grote glimlach. Om hun vreugde te uiten of hun verlegenheid achter
te verbergen. Bijna zonder geluid of schaterend hardop. De witte tanden bloot. De
plek waar het leven sporen achterlaat. Er soms niet zoveel te kiezen valt. Daar waar gezichten door verhalen getekend zijn.

Het boek bestellen? Dat kan al voor €20,-. Mail naar info@asmilefromkenya.com